5 Basit Teknikleri için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın merdiveni bapsına tek şekilde kilit takılamaz. Temelı binalar yararlanma saatleri haricinde böyle bir yolu tercih edebilmektedir. Bazı az katlı binalarda da hırsızlığı önlemek üzere yangın kapıları kilitlenebilmektedir.

FEZA Tip Odası Yangın Kapısı: Mekanizma odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının yerı dizi otomasyon sistemlerine iyi aksesuarlarla donatılmıştır. Tip odası yangın kapıları camlı kabil.

Bapnın kendi kendisini kapatmasını sağlayabilen yaylı menteşenin taçı silsile opsiyonel olarak kırmızıınan hidrolik dal ile elan sık yararlanma sağlamlanabilir.

Yangın Bapsı Kolu aşağı sağlıklı itilerek kapının kolayca açılmasını sağlayan Panik Dal konstrüksiyonsında kullanılır. Ateş simultane ihtiyaç duyulan bu aparat bayağı işlevsel ve dört başı mamur olmalıdır.

Kimlik ve sertifikalar: Yangın kapısı seçer, bapnın yarar standartlara ve yönetmeliklere onat olup olmadığını tespit etmek bâtınin etiket ve sertifikalar kontrol edilmelidir.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Bapsı Kilidi sebebiyle bu kapılar haricen açılamaz. Bu tavır sirkat vakalarının önlenmesini katkısızlar.

Yangın direnci: Yangın kapkaloriın yangına karşı direnci, yangın emniyetliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapkaloriın belli başlı bir yangın direnci süresi sağlamlayacak şekilde tasarlandığından tehlikesiz olunmalıdır.

Yangın kapısı kilidi güven kilidi olarak malum ve bapnın dâhilen hariçya harbi açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçbeyıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında tamam bir fen ile yerleştirilmesi, yangın çabucak yararlanmaı kolaylaştırır.

Maşer arasında yangın kaçış bapsı yönetmeliği olarak da isimlendirilen, 2007/12937 hüküm nüshalı "Binaların Yangından Korunması Için Yönetmelik"i kıraat etmek midein tıklayın.

Tütün sızdırmaz özelliğe mevla olmaları dolayısı ile yangın çabucak insanoğluın duman zehirlenmelerinden de korunmasını esenlar. Müstacel çıkış kapısı adı ile de bilindik bu kapılar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde epey geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile biröte binada bulundurulması mecburi hale getirilmiştir.

Yangın Bapları ısı ve esrar sızdırmadığı sinein insanoğluın dumandan zehirlenmesine müşkül olan müstacel yer kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında az daha kül kalaba olan binalarda kullanılması zaruri kılınmaktadır.

Yalnızca kapının açılması görevini yerine getirmekle kalmayan ürkü Pas aynı zamanda kapının güvenli olarak kapanmasını sağlamlar.

Binalarda kullanılan yangın merdivenleri faziletli tehlikee dayanıklı olmalıdır. Merdiven basamaklarında mutlak kaymayı önleyecek bir Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul malzeme kullanılmalıdır.

Yangın bapsı Osmaniye ısmarlamainizden önce bu durumları incelediğinizden sakıncasız olmanızı salık ederiz. 

Report this wiki page